Darujte 2% z dane
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Login

Divadelný Spiš 2015 ZO Spišská Nová Ves

Divadelný Spiš 2015

Divadelný Spiš 2015, zo dňa 23. a 25. 10. 2015, ZO SDat Spišská Nová Ves

Naši členovia navštívili dve divadelné predstavenia počas  VII. ročníka festivalu komorných inscenácií “Divadelný Spiš” ktorý sa konal v dňoch 21 – 28.10.2015 v Spišskom divadle v Spišskej Novej Vsi

Dňa 23.10.2015 sa 10 našich členov zúčastnilo divadelného predstavenia „Čierna komédia“ v podaní Divadla Jána Palárika v Trnave.

Príbeh mladého sochára a jeho snúbenice, ktorí očakávajú návštevu miliardára, zberateľa umenia a aj plukovníka, budúceho svokra sa začne zamotávať. Mladá dvojica si bez vedomia svojho suseda „vypožičia“ jeho starožitný nábytok, aby urobila dojem. Dôjde k výpadku elektrického prúdu a nečakane príde aj predošlá sochárova priateľka. Vzniká neuveriteľné množstvo komediálnych situácií…. a to nie je ešte zďaleka všetko.

divadelny_spis_1

Na druhom divadelnom predstavení www.narodnycintorin.sk – 2.časť v podaní Slovenského komorného divadla Martin zo dňa 25.10.2015 sa zúčastnilo taktiež 10 členov.

Opäť sa ocitneme na tajomnom a magickom mieste na martinskom cintoríne, kde odpočívajú naši velikáni. Skupinka národovcov tam privíta martinskú primátorku Alenu. Podarí sa prebudiť Janka Francisciho a využiť jeho prirodzený šarm a krásu na ovplyvnenie primátorky v jej ťažkom rozhodovaní.

divadelny_spis_2

Zúčastnení členovia ďakujú za krásny kultúrny zážitok.

Bernadeta Petrasová

Napíšte komentár

  

  

  

Môžete použiť tieto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>