Darujte 2% z dane
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Login

KRÁSA OKAMIHU – výstava, ktorá ukáže ďaleko viac

Od 12  januára 2015 hostí  Divadlo v Púchove putovnú výstavu KRÁSA OKAMIHU. Výstava zakotvila po takmer ročnom putovaní v regióne  absolútneho víťaza fotografickej súťaže, z ktorej výstava vzišla.

Fotografická výstava KRÁSA OKAMIHU sa prezentuje nielen veselými obrázkami života okolo nás, ale hlavne hlbokou myšlienkou a odkazom, ktorý autori v nich zanechali. Viaceré fotografie sú doplnené krátkymi minipríbehmi autorov, ktorí sú   pacienti pred a po organovej transplantácii.

15. januára 2015 sa uskutočnila jej slávnostná vernisáž a bola veľkolepá. Moderné priestory Divadla v Púchove, vysoká účasť návštevníkov,  krásny hudobný program v podaní žiakov a učiteľov Základnej umeleckej školy v Púchove  – tieto všetky atribúty dopľňali  zaujímavý program  organizátorov.

Pani Betka prednesom skutočného príbehu pacienta  vyvolala neopísateľné emócie a v nejednom oku sa zaleskla slza.   V závere vernisáže boli vyžrebovaní výhercovia dotazníkovej ankety o „našej“ téme. Záujem o výstavu, ale aj podujatie celé , bol obrovský.

Podujatie sa uskutočnilo pod záštitou Spoločnosti dialyzovaných a transplantovaných a mesta Púchov.

Ďakujeme spoločnosti BIODIAL s.r.o., mestu Púchov a vedeniu Divadla v Púchove za spoluprácu a dotvoreniu popoludnia plného krásnych okamihov.

Výstava v Púchove potrvá do 6.2.2015. (VP)

 

038 IMG_3894 IMG_3898 IMG_4113

IMG_4087 IMG_4042 (2)  IMG_4083 (2) IMG_4065

IMG_4107  IMG_4100 IMG_4161

Napíšte komentár

  

  

  

Môžete použiť tieto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>